Lees ook: Zomerse spelt cake met aardbeien
Mihoen met kipgehakt, sperziebonen & Ananas
Dit heb je allemaal nodig
Peper & zout
Zo bereid je het gerecht
Schil de ananas, verwijder de harde kern en snijd het vruchtvlees in stukken. Bereid de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Kook de sperziebonen in een steelpan gedurende 6 minuten tot ze beetgaar zijn. Vergeet de olijfolie in een pan en bak het het kipgehakt bruin. Voeg de ananas, mihoen en sperziebonen toe aan de kopgehakt en roerbak dit mee. Breng het geheel op smaak met 2 el Ketjap Manis (glutenvrij), peper en zout. Voeg daarna de bosuitjes toe. Eet smakelijk!
- Ik gebruikte bij dit recept de Ketjap Manis Glutenvrij, aangezien deze geen tarwe bevat. Natuurlijk kun je ook de normale Ketjap Manis gebruiken als jij niet op een tarwe allergie hoeft te letten. Inplaats van kipgehakt, kun je ook kiezen voor kip reepjes of een vegetarische vlees vervanger.
Mmmm ziet der als een heerlijke lunch uit.
Ik ga het zeker ook eens uit proberen..
Ik vind de combinatie met ananas het gerecht echt af maken! Ben benieuwd wat je er van gaat vinden.