Op 8 Mei is het weer moederdag. De dag dat je voor jouw schoon-,stief-,bonus of lieve mama een cadeau in huis hebt gehaald om heerlijk in het zonnetje te zetten. Maar laten we eerlijk zijn, niet iedereen is het zelfde en daarom is het altijd een gepuzzel om het juiste cadeau te vinden. In dit artikel deel ik daarom de nieuwe Moederdag Blogbox! Deze Blogbox zit vol met fijne cadeau tips die ook voor jou een inspiratiebron kunnen zijn.
moederdag blogbox inhoud in box

Moederdag Blogbox inhoud

Moederdag Blogbox 

Heb jij een moeder die graag bezig is in het huishouden? Misschien het schoonmaken in huis, of juist alle apparaten goed wil blijven onder houden? Met de itms van HG zit je altijd goed!

HG producten voor schoonmaak en onderhoud
HG producten

HG koffiemachine ontkalker – Helpt je om je koffiemachine grondig en goed te ontkalken.
HG tegen nare geurtjes – Je kent het wel, je wilt de volgende ochtend net dat t-shirt aan die je gisteren al hebt gedragen. Meestal rijkt een t-shirt dan niet zo fris meer, maar met de HG nare geurtjes  spray tover jij deze geur in een kleine seconde naar een (ik kan dit t-shirt best nog een dag aan geur).
HG tegen stinkende vuilnisbakken – HG heeft het geheime wapen die je vuilnisbak om tovert tot een bak zonder nare geur. Het is een fijne manier om die nare geurtjes uit huis te krijgen en tijdens visite niet hoeft te schamen dat er een geur hangt in huis.

Het is daarentegen ook leuk om een bonnenboekje te maken voor wat klussen in huis die ze mag uitbesteden. Een weekje de was doen, de koffiemachine ontkalken of een maand lang de vuilnisbak leggen. Je kunt zo creatief mogelijk zijn hierin en ik weet zeker dat je moeder hier ook ontzettend blij van wordt.

Kamerhortensia plant

Kamerhortensia

Wellicht heb jij een moeder die blij wordt van mooie gekleurde bloemen in huis. Denk aan de kamerhortensia met honderden roze bloementjes die minimaal 4 weken bloeit. Waar je hem ook in huis neer zet, de kamerhortensia zorgt voor een mooie fleurige sfeer in huis. Het is wel belangrijk om hem voldoende daglicht te geven.

Bij een kamerhortensia is er sprake van een extra hoge verdampingsgraad zodat de luchtvochtigheid in huis verbetert. Een minder droge lucht in huis heeft tot gevolgen dat gezondheidsklachten als een droge huid, droge ogen, hoofdpijn en neus-en keelklachten afnemen.

Essênsia Natureza thee
Essência de Natureza thee

Voor de echte theeliefhebber is de bijzondere thee van Essência da Natureza een goede tip! Essência da Natureza gelooft dat zorgen voor jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid, de sleutel is tot het genieten van een vol en puur leven. Het assortiment biedt een selectieve unieke, hoogwaardige plantaardige producten in ongebleekte theezakjes. De theesoorten van planten uit Zuid-Ameriakaanse Amazone die daar traditioneel gebruikt worden vanwege hun natuurlijke gezondheid en welzijn eigenschappen. Zo zijn alle ingrediënten van natuurlijke oorsprong, Fairtrade en veganistisch.

Geurstokjes Jazen Home Oil Fragrance Skin 09

Geurstokjes van Janzen

Voor een heerlijke geur in huis, zijn de huisgeuren van Janzen fijn voor in je woonkamer, wc of misschien zelfs slaapkamer. Via de speciale houten stokjes krijgt je favoriete parfum de kans zich te verspreiden door het huis. Je kunt doormiddel van het aantal houten stokjes de gewenste geurintensiviteit bepalen.

De geur Skin 90 – De kersenbloesem heeft in Japen een heilige status. Met de lichtroze blaadjes en de aangename geur is de boom een waar feest voor je zintuigen. Het subtiele van de kersenbloesem wordt in dit parfum afgewisseld met het frisse van de lelie en krachtige van de tonkaboon. De geur is echt heerlijk en ik kan hem echt aanraden als je van een frisse, subtiele geur houdt die fijn blijft hangen in je huis.

Bach Orginal Flower Essences

Bach Bloesems

Als moeder weet ik dat ik eerder iets koop voor mijn kind, dan voor mezelf. Mama’s die net zo zijn als mij, verdienen ook een verrassing voor zichzelf! Als je houdt van heerlijke geuren en een positieve kijk op je gemoedsstemmingen, dan is de Bach Bloesems iets voor haar.

Bach Orginal Flower Essences

Het geeft een positieve kijk op het leven, een lekker en fit gevoel, een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is het streven van de Bach Bloesems. Er zijn in totaal 38 bloesems waarmee je jouw persoonlijke mix kunt samenstellen, afgestemd op jouw emoties. Ze zijn geheel natuurlijk.

Star of Bethlehem – Verzachter voor het lichaam en geest bij inspanning, verdriet en schok.
Walnut – Onzeker en behoefte aan bescherming, vooral bij grote veranderingen.
White Chestnut – Te gebruiken bij zorgen, piekeren, nare gedachten, onverwerkte conflicten en voor het slapen gaan.

Nedis Wi-fi Smart Bulb lamp

Nedis® Filamentlamp op wi-fi

Voor de vrouw die houdt van een mooi interieur en tevens houd van technologie, dan is de slimme filamentlamp van Nedis® een prachtig cedeau. Het is een grote lamp met een klassieke uitstraling, die aangesloten kan worden op je draadloze-/ wi-fi-router voor bediening op afstand als onderdeel van je woning automatiseringssysteem. Er is dan ook geen extra verbinding nodig en je kunt genieten van een fijne sfeerlicht in je kamer. Toevallig hebben wij een zwarte tafellamp waar deze filamentlamp perfect in past.

 Braun miniprimer 3 series staafmixer

 Braun miniprimer 3 series staafmixer

Braun MQ3 Staafmixer 

Niet te vergeten voor de echte kookliefhebber is een echt huishoudelijk cadeau ideaal voor moederdag. Denk aan de handige Braun MQ3 staafmixer serie! Met deze handige staafmixer zet jij in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel. Dankzij de Powerbell Plus technologie, met een uniek kelkvormige staafmixervoet en extra snijmesje, pureer je ingrediënten nu nog sneller, fijner en gemakkelijker. Als je net als mij een keukenprincess bent die veel knoeit, is er de Splash Control technologie die er voor zorgt dat je keuken spat vrij blijft.

Pizzarette 6 persoons cool wall

Pizzarette Cool Wall

Een cadeau waar je met meerdere mensen van kan genieten is de bekende Pizzarette! Deze stond stiekem al een poosje op mijn verlanglijstje en wat een groot exemplaar is het. Wauw! Nu kun je samen genieten van het maken van je eigen pizza’s. In 7 minuten heb je een lekkere krokantte pizza in de pizzarette. Het fijne is dat je zelf kan bepalen wat je op het deeg smeert en welke topping je graag wilt aan groentes, kaas, vlees, vis of vegetarische producten. Je kunt er alle kanten mee op. Het pizzarette model die ik heb ontvangen is: Cool Wall. Het is voor 6 personen en ideaal als je jonge kinderen hebt.

Pizzarette 6 persoons cool wall

Er zijn in totaal 3 verschillende pizzarette moddelen:
Cool Wall – Het meest geschikt model voor gebruik met jonge kinderen. Omdat de terracotta koepel niet te heet wordt!
Pizzarette 3:1 – Met deze 3:1 versie kun je tegelijk pizzaretten, grillen en recletten of gratineren.
Pre-bake of keep warm – Het unieke van dit model is het pizzadeeg dat bovenop kan voorgaren of warm worden gehouden.

Welk item uit de Moederdag Blogbox spreekt jou aan?
liefs gea van glamview

 

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *