Het zomer seizoen is nog niet ten einde, maar het najaar staat alweer te wachten voor de deur. Gelukkig kunnen de tassen uit de tassentrends 2022 het gehele jaar gedragen worden. Ze kunnen een outfit helemaal doen opfleuren, daarentegen zijn ze ook zeer functioneel. Bereid jij je voor op de meest leuke tassen trends 2022? Wie weet zit er een exemplaar voor jou bij! Lees je gezellig mee?

Tassentrends 2022 Unsplash.com

Van een eenvoudige look, kun je een statement look maken door een tas te kiezen die de outfit compleet maakt. Een opvallende outfit kun je natuurlijk ook matchen met een simpele tas zoals een rugzak of een shopper. De tassentrends 2022 zijn heerlijk divers en daarom voor ieder wat wils.

Tassentrends 2022

De schoudertas is een bekende tas die het altijd goed doet. Je kunt je meest belangrijkste items er in kwijt en is makkelijk mee te dragen over je schouder. We zien veel tassen met brede schouderbanden of juist een grote opvallende ketting. De grote opvallende ketting aan de tas is tevens te vinden bij handtassen, waarbij de ketting echt als handvat dient. Een halve maan of de zadeltas zijn hier een goed voorbeeld van. De halve maan heb ik een aantal van aangeschaft om dat ze voor elke gelegenheid prima kunnen. Daarnaast is de schoudertas hier groot favoriet!

Vooral in het najaar is het een goede uitkomst tijdens koude dagen. Heerlijk knuffelig en aaibaar zijn de teddy tassen. Ze zijn gemaakt van zacht fluffy materiaal en zijn er in verschillende kleuren, in het klein of als grote shopper verkrijgbaar. Hoewel de rugzak ook een fluffy aibaar gehalte kan hebben dit jaar, is de rolltop rugzak ook niet te missen.

Lees ook: Dit zijn de bikinitrends van 2022

Tassentrends 2022 Rolltop rugzak unsplash.com

De rolltop rugzak is een rugzak die vooral modern en een luxe uitstraling geeft. Het heeft een fijn draag comfort door de verstelbare schouderbanden en de gewatteerde rugpaneel, die tevens rugventilatie heeft. Zo kom je tijdens de warme dagen niet bezweet aan op je bestemming. Ideaal! De rolltop rugzak is waterafstotend waardoor je spullen tijdens een regenbui ook goed beschermd blijven.

Het fijne aan deze rugzak is het grote formaat waar je zelfs een laptop in kwijt kan. Het is daarom een fijne tas om mee te nemen voor onderweg of juist naar school en werk. Binnenin de rugzak zitten diverse vakken die handig zijn om al je spullen in te orderen.

De minibag is daarentegen een mooie trend om te zien, maar minder handig om mee te nemen voor onderweg. Je kunt er niet veel in kwijt, maar ze lijken dan wel echt te schattig! Misschien dat er net een lipstick of een sleutel in past, maar daar houdt het ook wel mee op.

Welke tassentrend is jouw favoriet?
liefs gea van glamview

Dit artikel betreft een samenwerking.
Afbeeldingen afkomstig van Unsplash

Advertenties

12 Replies to “Tassentrends 2022: Dit zijn de trends!”

  1. We hebben net dit weekend nieuwe tassen gekocht met de meiden. Ik zag veel kettingen als hengsel en ik kocht ene tas van parachutestof

  2. Toevallig ben ik opzoek naar een nieuwe schoudertas, leuk om de nieuwste trends te zien en inspiratie op te doen.

  3. Ik vind zo’n rugzak wel mooi voor in de zomer en ook handig om daar tijdens het wandelen spullen in te doen, maar voor de winter over een dikke winterjas lijkt mij dat weer niet zo prettig. Dan kies ik toch voor een schoudertas in een handige formaat.

  4. Als ik tassen koop, probeer ik zo veel mogelijk tijdloze en stijlvolle tassen te kopen. Vroeger kocht ik veel trend tassen en geen van die tassen gebruik ik nu meer

  5. Ik ben helemaal geen tasjes mens maar ik gebruik ze steeds vaker. Omdat ze wel praktisch zijn lol. Ik heb laatst twee schoudertasjes gekocht en daar ben ik helemaal gelukkig mee hahah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *