De nieuwste JouwBox is weer een feit! Dit keer gaat het om de JouwBox by Ellen Tiben. Ellen is een hormoonfactortrainer en heeft haar favoriete producten zorgvuldig geselecteerd, met strenge kwaliteitseisen. De JouwBox by Ellen Tiben heeft een winkelwaarde van €142 euro en is verkrijgbaar voor €45 euro. In dit artikel deel ik de inhoud van de nieuwste JouwBox met jou! Lees je gezellig mee?

De inhoud is wederom verrassend! Er zitten verschillende producten in waardoor er variatie in blijft. De verpakking van de JouwBox is daarentegen milieuvriendelijk. Het groene opvulmateriaal in de doos is gemaakt van biologisch maïszetmeel en is oplosbaar in water. De Jouwbox zelf is gemaakt van gras en de productkaart van duurzaam gerecycled papier. Tim Hortensius (de oprichter van JouwBox) is goed bezig als het gaat om duurzaamheid en een gezond en beter milieu.

JouwBox by Ellen Tiben

De inhoud van de JouwBox by Ellen Tiben

I DO! Groene thee fleurig
Het is een zachte groene thee met een bloemige jasmijnsmaak. Met een klein vleugje lavendel en rozenbloemblad. De thee is biologisch en t.w.v. €2,79

i do groene thee fleurig

Alaise Natuurlijke douchegel
In de JouwBox zitten drie verschillende soorten natuurlijke douchegel van het merk Alaise. Ik heb de Alaise natuurlijke douchegel in de geur Rose Garden. De geur is te omschrijven als een bloemige geur, die niet te sterk is, maar wel aanwezig. Ik vind het een heerlijke geur hebben. De douchegel is vegan en is gemaakt met 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Vrij van Microplastics en de verpakking is gemaakt van gerecycled plastic. De Alaise douchegel is t.w.v. €7,99 voor 400 ML.

Alaise Rose Garden natuurlijke shower gel

Laveen Olive Drop met Multivitamine D3 + K2
Pure vitamineduppels voor het gehele gezin, met een neutrale smaak. De vitamines zijn op basis van biologische olijfolie en verder niets. Als ik de ingrediënten lijst bekijk zitten er naast vitamine D3 en K2 ook vitamine A en E er in. Vitamine A zorgt voor de normale werking van het immuunsysteem. Vitamine D draagt bij aan de normale groei en ontwikkeling van de botten van kinderen.  Draagt bij aan het normale functioneren van het immuunsysteem. Vitamine E helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve schade door luchtvervuiling en levert een bijdrage als anti-oxydant. Vitamine K2 is belangrijk voor de bloedstolling en bij de opname van mineralen/calcium in de botten/het botweefsel. De Laveen Olive Drop met Multivitamine D3 + K2 is t.w.v. €17,99. Te gebruiken bij alle leeftijden vanaf 3 maanden. Voldoende voor 3+ maanden gebruik. Suikervrij en Natuurlijk product.

Laveen multivitamine olive drops D3 en K2 kinderen

I Want You Naked, Good Karma Body Oil
De lichaamsolie straalt het verfrist en gebalanceerd. Met actieve ingrediënten van hoogwaardige oliën hebben een stemmingsverhogend en inspirerend effect. Geschikt voor alle huidtypes en te gebruiken elke dag. De I want You Naked, Good Karma Body Oil is t.w.v. €19 en bevat 15 ML.

I want you naked bodyoil

Nova Organic Energy, Orange Elderflower en Lime. 
Deze energydrink is verkrijgbaar in 3 verschillende smaken en is gebaseerd op het beste wat de natuur te bieden heeft: krachtige noottropics en adaptogene kruiden die garant staan voor duurzame energie en hoge vitaliteit. Bevat natuurlijke suikers, is 100% biologisch en de blikken zijn 100% recyclebaar en vrij van BPA’S. Het is dan ook een gezondere variant van de energydrink die wij allemaal kennen. Ik heb deze toevallig eerder gedronken en het is echt een aanrader. Nove Organic Energy is t.w.v. 1,89 voor 250 ML.

Nova organic energie orange elderflower en lime

Happinesz Bodylotion Bar Aloë Vera Kanuha
Al eerder heb ik van het merk Happinesz deodorants geprobeerd in een blikje. Dit product van Happinesz is een bodylotion in een blikje. Versterkt de lipidenbarrière van de huid, stimuleert de synthese van collageen en verbetert de droge huid dankzij Aloë Vera-olie en biologische wild geplukte ingrediënten, zoals kukui-olie en ilippeboter. Er is geen water toegevoegd, bevat daarom geen onnodige chemicaliën. Zit vol met vitamines A, C, D, E, B12 en sterke antioxidanten. De bodylotion hydrateert, repareert en verzacht de huid, minder donkere vlekken, stimuleert de productie van gezonde talg, voorkomt schade door vrije radicalen en heeft geen kunststoffen, parabenen en palmolie. Happynisz Bodylotion is t.w.v. €12,99 en bevat 60 ml in een blikje.

Hapinesz body lotion bar natuurlijk

Weleda Citrus Hand- en Nagelcrème
Beschermt breekbare nagels en verzorgt droge en ruwe handen. Het is een rijke, voedende crème op basis van pure amandelolie, biologische kamille en kalmerende Calendula verzorgt de nagelriemen en ondersteund de groei van gezonde nagels. Heeft een geur van citroen. Waleda Citrus Hand- en Nagelcrème is t.w.v. €7,99 en bevat 50 ML.

Waleda Hand-en nagelcreme citrus

Pure by Mudmasky, Saved by the scrub for underarms. 
Een 100% vegan oksels scrub die maar slechts 5 ingrediënten bevat. Speciaal voor de oksels en houdt je oksels wel 16 uur fris. Het is een geurvrije oksels scrub die dagelijks kan worden gebruikt. Pure by Mudmasky scrub is t.w.v. €24 en bevat 75 ML.

Pure by mudmasky oksels scrub

Geosilica 100% Natuurlijk Silicum Mineraal Supplement
Kiezelzuur is in IJsland en Duitsland nummer 1 mineraal dat in supplementvorm steeds populairder wordt. Het wordt ook wel silicium genoemd en is in Nederland relatief onbekend terwijl het in je lichaam voorkomt. Het is een stof die je ook in voedingsmiddelen tegen komt, alleen in kleine hoeveelheden. Hoe ouder je wordt hoe minder kiezelzuur je lichaam opneemt. Daarom is het aan te raden om dagelijks een supplement met kiezelzuur te nemen. 100% natuurlijk kiezelzuur en wordt gewonnen uit de geothermische grond in IJsland. De Geosilica Refocus (energie en geist) is t.w.v. €29,90 en bevat 300 ML.

Geosilica Iceland Refocus

G’nger Orginal Gembersap
De G’niger gembersap bevat een selectie van de beste ingrediënten en verder is er niets aan toegevoegd. Zo zitten er geen toegevoegde suikers in en kunstmatige smaakstoffen. De gembersap is laag in calorieën en kan worden gebruikt als shot, in je thee, limonade, in mocktails en cocktails. G’nger is t.w.v. €8,95 en bevat 250 ML.

G'nger orginal gembersap

Arctic Blue Omega 3 Soft Gummies
De Omega-3 soft gummies voor kinderen zijn door de Omega-3 DHA, EPA en Vitamine D goed voor de hersenen, hart, ogen, spieren, botten en het immuunsysteem. De gummies zijn suikervrij en bevatten geen kunstmatige zoetstoffen of smaakstoffen, door de lekkere natuurlijke smaak van aarbei en citrussmaak zijn ze heerlijk om te eten. Zijn gemaakt van natuurlijke ingredienten, vrij van gluten, GMO, suiker gist en lactose. Arctic Blue Omega 3 Soft Gummies voor kinderen is t.w.v. €5,72 voor 7 gummies.

Artic Blue omega 3 soft gummies kids

Mindfuel Organic Veggie Chips
Een biologische veggie chips die geproduceerd is in Duitsland met regionale groenten. Ze worden gebakken met behulp van een speciale vacuümtechnologie waardoor de natuurlijke kleur, smaak en 30% minder vet krijgen dan normale chips. De groenten behouden de voeding en zijn juist rijk aan vezels. Minduel Organic Veggie Chips is t.w.v. €2,90 voor 50 gram.

Mindfuel Chips

Het gezondnu tijdschrijft
Van de maand Juni 2022 Vind je balans.

Gezondnu magazine

Exclusief voor JouwBox members t.w.v. €29 euro krijg je in de JouwBox:
Een Flyer voor een gratis FREEZ SESSIE.

Freez Sessie Freezlab

Een flyer met het Gezond Nu Traject van Ellen Tiben
Je krijgt als JouwBox member €50 euro korting!

Gezond nu traject Ellen Tiben

Naar welk product uit de JouwBox by Ellen Tiben ben jij nieuwsgierig?
liefs gea van glamview

 

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *